Tjenester

Tjenester fra Frambu MEDIA

Videoproduksjon

Trenger du å filme faglige innlegg, dele et budskap eller få laget en promovideo?

Frambu MEDIA har spesialisert seg mot helse- og frivillighetssektoren, og kan tilby det meste av videoproduksjon for denne gruppen. Alt fra reportasjer til kortfilmer, fagdager og promoteringsvideoer. Vi tilrettelegger og hjelper til å velge riktig plattform og formidlingsform.

Vi kan bistå i hele prosessen fra pre-produksjon, konseptutvikling, filming og redigering frem til du sitter med et ferdig produkt. Hele vegen ivaretar vi dine interesser og behov slik at du får kommunisert ditt budskap.

I vårt TV-studio (Studio 10) kan vi tilby mange forskjellige løsninger. En til en samtaler, TV-debatter, grønnskjerm, osv. Her kan vi også strømme direktesendinger for mulighet for mer interaksjon med publikum. Studioproduksjon er fleksibelt og egner seg godt til opptak av faglige innlegg. Her har vi også muligheter til å filme foran en grønn vegg (grønnvegg-produksjon) hvor vi kan legge til bilder, animasjoner eller din egen bakgrunn og logo.

Videoproduksjon er et godt sted å begynne om du er litt usikker foran kamera, og ikke ønsker stresset som en direktesending kan medføre. Vi tar oss god tid under innspilling for at du skal føle deg trygg, og i ettertid klipper vi ut feil, justerer bildet og legger på farger og grafikk slik at resultatet blir skreddersydd dere.

Eksempler på videoproduksjoner

Heldagskonferanser

Vil du gi et tilbud også til de som ikke har mulighet til å reise til konferansen din? Vi kan strømme hele arrangementet direkte.
Sendingen kan foregå på ulike plattformer og strømmes ut til deltakerne direkte. Interaksjon med deltakerne er mulig om dere ønsker det.

Vi kan strømme din konferanse, webinar eller kurs. Produksjonen kan gå som en direktesending og strømmes på Vimeo, YouTube, Facebook eller liknende. Vi tilbyr flerkameraproduksjon, egen grafikk og andre tilpasninger. Videre bistår vi dere som arrangører og vi kommuniserer viktige beskjeder til foredragsholdere. Vi holder kontroll på tiden, styrer lyd, lys, PowerPoint, grafiske elementer og kameraer så dere kan fokusere på det faglige og formidlingen. Direktesendinger kan foregå hvor som helst, men på Frambus egen konferansesal Ramstadslottet er vi rigget opp med alt utstyret og er klare til sending på kort tid.
For mindre arrangementer har vi eget TV-studio som er egnet for både foredrag og samtaler.

Webinarer

Webinarer er korte digitale sendinger (1 – 2 timer) med et avgrenset tema.

Avhengig av plattform kan et webinar inneholde dialog med kursdeltakerne gjennom innlegg, avstemninger og chat.

Du får også opptak av webinaret om du ønsker det som kan distribueres for de som ikke fikk sett det live.

Vi anbefaler å arrangere webinarer fra vårt studio. Der kommer du til ferdig oppsett med talerstol, sittegruppe, kamera- og lysrigg.

Podkast

Podkast er et lett tilgjengelig medium som når bredt ut. 16% av Norges befolkning hører på podkast hver dag, og har blitt veldig populært fordi det er så lett tilgjengelig og man kan gjøre andre ting samtidig. Podkast passer godt til historiefortelling og kunnskapsformidling.

Vi kan bistå med opptak, klipping og distribusjon.

For mange er podkast et godt alternativ om man ikke ønsker å bli filmet, men likevel formidle sitt budskap.