Kunder

Her finner du eksempler på produksjoner vi har gjennomført for noen av våre kunder.

Strømming av konferanse for SSBP

Vi direktesendte tre fulle konferansedager for SSBP (The Society for the Study of Behavioural Phenotypes) fra Oslo kongressenter. Alt ble tatt opp og distribuert via SSBP med Vimeo som plattform. Det ble utarbeidet egen grafikk og maler til sendingene. Vi kjørte fire kameraer, powerpointpresentasjon inn i strømmen og lyd fra både sal og videoklipp som ble spilt av.

Videoproduksjon for NorPreM

Frambu MEDIA ble leid inn for å ta opptak og redigere et kurs for LIS-leger i Tromsø. Kurset var en innføring i prediktive biomarkører.

Hjerneltet på Arendalsuka

Frambu MEDIA var leid inn av Hjernerådet for å drifte det tekniske i Hjerneteltet under Arendalsuka 2023. Det 28 unike arrangementer over fire dager som alle ble sendt direkte på Vimeo. I tillegg til selve sendingen bidro vi med teknisk briefing og kommunikasjonsfaglig rådgiving i samarbed med Hjernerådet. Vi har fått samme oppdrag i 2024.

Webinar Leve NÅ

Vi produserer en webinar-rekke for Leve NÅ med temaer relatert til barnepalliasjon. Under disse produksjonene kjører vi sendinger med varighet fra en til to timer direkte fra eget TV-studio. Programledere og innledere i studio presenterer med powerpoint eller andre støttebilder, vi har panelsamtaler mellom fagpersoner, og publikum stiller spørsmål via chat eller kommer direkte inn i sendingen med lyd og bilde. Vi har også laget forhåndsinnspilte reportasjer som blir en del av programmet til disse webinarene.  Vi styrer to eller flere kameraer i løpet av sendingen og passer på at lyd og bilde går ut som det skal.

Du kan se eksempel på et webinar vi har produsert her: https://levenaa.no/?page_id=1401

Podkast og strømming for Takeda

På oppdrag fra Takeda produserer vi podkasten “Sjeldenpraten“. Vi gjør opptak enten her på Frambu eller ute hos gjester før vi klipper det sammen og publiserer. I tillegg produserer vi livesending av møter for Takeda og er i den forbindelse sertifiserte SpotMe live event-koordinatorer.

Andre kunder og produksjoner

  • Webinarrekke og strømming av fagdag for CF-foreningen
  • Direktesending av UNG-SOR konferansen fra Studio10 for Stiftelsen SOR
  • Direktesending av Hjernehelsekonferansen over to dager for Hjernerådet
  • Animasjon, korte filmsnutter og dubbing for SIBS
  • Fagdag for NevSom fra Ramstadslottet (Frambu)